logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Cross 5EH

Motoare capabile sa opereze porti de 450, 600 si 800 kg

pdf

cross5ehAutomatizarile Cross cu putere medie (Cross 5, Cross 7 si Cross 8) sunt destinate portilor care au greutati de la 450 la 800 kg pe canat.
Printre caracteristicile acestei game de motoare pentru porti automate se numara:

  • consumul redus de curent fara afectarea puterii motorului
  • durata mare de viata (Cross 5: aproximativ 10 ani cu 30 cicluri/ zi sau 5 ani cu 60 cicluri/zi, Cross 7: aproximativ 10 ani cu 100 cicluri/ zi sau 5 ani cu 200 cicluri/ zi)
  • gama mare de accesorizare pentru actionarea automatizarii (fotocelule, cartela, etc)
  • sistemele speciale care pot face parte, optional, din kitul dumneavoastra de automatizare (\sistemul anti-inghet NIO)
PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.