logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Ten

Inaltimea automatizarii de numai 100 mm

pdf

tenImpresionanta dezvoltare a tehnologiei constructiilor metalice a deschis proiectantilor si arhitectilor noi orizonturi.
Proiectarea cladirilor cu pereti cortina este tot mai raspandita, iar usile automate trebuie sa fie adaptate acestor noi tendinte din punct de vedere estetic si calitativ.
Ten este noua automatizare Ditec special proiectata pentru a raspunde acestor noi exigente arhitectonice si aplicative.


Functiuni :

Este un produs modern de un nivel tehnologic superior si are trei caracteristici principale:

  • Carcasa automatizarii are o inaltime de DOAR 100 mm
  • Permite efectuarea unei reglari pe verticala de 15 mm
  • Carcasa este divizata in doua profile din aluminiu anodizat care se imbina foarte simplu


Geometrie si estetism:

Automatizarea este asamblata intr-o carcasa simpla din aluminiu, eleganta si functionala, cu o inaltime de numai 100 mm, care este in masura sa se adapteze perfect sistemului structural al constructiei.


Practic si usor de instalat:

Esteticul nu este singura necesitate a noii arhitecturi. Inovatia tehnologica a revolutionat si santierele propriu-zise, transformandu-le din loc de executie al manufacturii in loc de asamblare si finisare. Acest lucru a generat cresterea exigentei din punct de vedere al calitatii produselor si al facilitatii aplicative. Ten permite efectuarea unei reglari pe verticala de 15 mm datorita componentelor sale interne de translatie care sunt speciale, dar in acelasi timp foarte simple. Acest lucru ofera un important avantaj pentru ca astfel pot fi inlaturate imperfectiunile podelei si dilatatiilor termice tipice ale componentelor structurale metalice ale cladirii, obtinand o mai mare usurinta si flexibilitate a punerii in opera.

Energy Saving

Consum redus de curent fara afectarea puterii motorului

Durata mare de viata

Testat la peste 1.000.000 de cicluri de functionare

Viteza mare de operare

Viteza de deschidere de 1,6 m/s la o greutate maxima de 100 kg/ canat

Design ultraslim

Carcasa din aluminiu de 10 cm si reglaj pe inaltime al canatelor de 15 mm.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.