logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Volo

Intrari fascinante din punct de vedere estetic

pdf

usi curbeCu Volo proiectantii si arhitectii pot sa isi creeze pe loc o structura proprie de usa curba, pentru o integrare completa si eficienta a proiectului in structura reala existenta.

Sistemul Volo este utilizat pentru automatizarea unor intrari importante, fascinante din punct de vedere estetic, unde alunecarea canaturilor automate nu trebuie sa deranjeze armonia intregului prin miscari bruste. Utilizarea tehnologiei a permis modelului VOLO obtinerea miscarii armonioase si posibilitatea de a oferi siguranta in timp. Miscarea „cu curea” permite modelului VOLO obtinerea unor goluri de trecere mai ample, egale cu raza, garantand proiectantului o exploatare mai buna a spatiului destinat intrarii.
Recomandata pentru spatiile cu trafic foarte intens, cu o inaltime a automatizarii de doar 10 cm (18 cm pentru usi de dimensiuni mari), cu doua canate mobile (cu sau fara canate fixe), cu automatizare redundanta optionala, unghi de curbura al automatizarii la maximum 240 º, usa VOLO se inscrie in mod cert in gama produselor de top. Automatizarea VOLO se adapteaza usor golului de trecere fructificand tot spatiul disponibil.

Gratie elementelor electromecanice, curelei dintate confectionata din material sintetic, rolelor de culisare din nylon armat si unitatii electronice cu microprocesor, automatizarea functioneaza sigur si silentios timp indelungat. Fascinatia canatului curbat in miscare, silentiozitatea cu care opereaza si delicatetea miscarilor capteaza atentia si confera eleganta intrarii. Hoteluri, restaurante, spatii de birouri si edificii culturale reprezinta tot atatea posibilitati de aplicare pentru aceasta automatizare deosebita.

Caracteristici distinctive:

  • inaltimea automatizarii de doar 10 cm (18 cm pentru usi de dimensiuni mari)
  • este disponibila versiunea cu doua canate mobile cu sau fara canate fixe
  • componentele sunt testate si utilizate deja in cadrul sistemelor automate Bis si Ten
  • pentru miscarea canatelor se folosesc curele dintate confectionate din material sintetic si role de culisare din nylon armat
  • cu automatizare redundanta optionala
  • unghi de curbura al automatizarii la maximum 240 º
PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.