logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Usi rotative

Solutia perfecta pentru intrarea in banci, hoteluri, centre comerciale, aeroporturi, cladiri de birouri

pdf

rotativeGama de usi automate rotative apartine produselor de top care îmbina în mod optim inovatia tehnica cu estetismul si fiabilitatea. Sistemul circular cu canaturi interne rotative poate fi livrat în versiune manuala sau automata, cu variante in 3 sau 4 canate cu diametru maxim de 4000 mm, structura autoportanta. Structura versiunii manuale este identica cu cea a versiunii automate, cu diferenta ca la versiunea manuala canaturile sunt puse în miscare prin împingere, în timp ce la versiunea automata miscarea este transmisa de un motoreductor pozitionat în partea superioara a structurii. Usa rotativa este constituita din trei structuri fundamentale: structura fixa, structura mobila si partea superioara.

Structura fixa este realizata din profile din aluminiu anodizat, cu curburi variabile în functie de diametrele cerute, iar în interiorul acestora se afla ranforsari din otel. Sticla curba antiefractie (5+5 mm) este foarte rezistenta gratie procedurii de asamblare PVB de 0,76 mm care integreaza cele doua grosimi într-un corp unic.

Structura mobila este constituita dintr-o unitate de sustinere centrala folosita ca ax vertical, care transmite greutatea totala a sectorului pe un rulment robust, pozitionat la baza si fixat rigid în pardoseala. Cele trei sau patru canaturi mobile, fixate pe unitatea de sustinere centrala, sunt realizate din profile din aluminiu astfel încât, în cazul în care se sparge unul din geamuri, acesta poate fi înlocuit extrem de usor. Pentru a satisface necesitatile referitoare la siguranta, canaturile pot fi apoi dotate cu un dispozitiv antipanica care permite deschiderea prin impingere. In caz de spargere, un senzor magnetic executa frinarea imediata. In partea exterioara a canaturilor mobile sunt pozitionate perii de etansare.

Structura superioara este realizata din cercuri robuste din otel ancorate rigid de structura fixa, ce au ca scop obtinerea unei rezistente ridicate a usii. Aceasta parte este mascata de o fasie din tabla vopsita. Toate conexiunile electrice sunt efectuate cu sisteme precablate care faciliteaza montajul. Tot sistemul este controlat de un panou electronic sofisticat ce gestioneaza orice miscare în conditii de maxima siguranta. In cazul in care o parte a usii se afla pozitionata în exterior, este disponibil un sistem de protectie contra intemperiilor.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.