logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Smart

 

Structura compacta si sigura

smartUsile Smart, proiectate in acord cu filosofiile moderne legate de rationalitate si modularitate, reprezinta cea mai avansata inovatie tehnologica in domeniul intrarilor industriale.
Usile Smart sunt capabile sa faca fata unui trafic intens si au o structura integrata foarte compacta si sigura, cu un estetic rafinat, care contine si protejeaza automatizarea, dispozitivele de comanda si siguranta si sistemul de echilibrare.
Toate acestea fac din Smart un produs de incredere, intrunind atat cerinte rafinate ce tin de estetic, cat si aspecte legate de instalare, service si mentenanta.

Trasaturi caracteristice:

  • structura integrata din aluminiu
  • placa electrica IP55 cu functie de auto-testare
  • margine de siguranta pentru reversul imediat al miscarii usii, cu un sistem anti-coliziune ACS (cu diverse variante)
  • deschidere manuala de urgenta
  • numeroase combinatii de panouri opace si transparente care permit inlocuirea foarte usoara a panourilor avariate; sistem de tractiune si echilibrare cu acoperire optionala din otel electrozincat

 

 

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.