logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Obloane

Obloanele din aluminiu au o fiabilitate mai mare datorita materialelor folosite, prin comparatie cu obloanele din lemn care au nevoie de intretinere mai mare, iar imbinarile se slabescobloane-din-aluminiu in timp.

Obloanele exterioare din aluminiu au evoluat in ultimii ani pentru a deveni un inlocuitor pentru obloanele din lemn. La un pret rezonabil aveti aceleasi avantaje pe care le ofera obloanele din lemn, in schimb dezavantajul de a le intretine permanent de la an la an dispare, lemnul fiind un material sensibil la trecerea vremii, pe cand aluminiul trece testul timpului.

Pentru a se apropia de aspectul obloanelor din lemn, obloanele din aluminiu pot fi fabricate in orice culoare din gama RAL si au o garantie de 3 ani. Durata medie de viata pentru aceste produse este de 25 ani.


Avantajele obloanelor din aluminiu :

- obloanele din aluminiu sunt fiabile
- obloanele din aluminiu izoleaza fonic si termic contribuind la confortul caminului dumneavoastra
- obloanele din aluminiu protejeaza de intemperii, ploaie, vant si praf
- obloanele din aluminiu imbunatatesc aspectul locuintei
- obloanele din aluminiu sporesc securitatea caminului dumneavoastra.

Obloanele din aluminiu reprezinta o bariera fonica, termica si vizuala sporind totodata si protectia antiefractie. Lamelele sunt orientate spre exterior si se regleaza intre 0 si 90 grade, iar deschiderile pastreaza de obicei acelasi sens ca ferestrele

Obloanele din aluminiu se preteaza mai ales la case de vacanta, vile sau pensiuni unde pot fi apreciate la valoarea lor adevarata. Obloanele din aluminiu se executa la comanda, pe baza masuratorilor comunicate de beneficiar si pot fi montate in orice moment al constructiei (singura conditie este existenta a cel putin 12 cm intre planul tamplariei si planul exterior al cladirii). Obloanele din aluminiu pot fi realizate la dimensiunile solicitate de client si in culorile dorite, in functie de particularitatile constructiei

 

 

obloane-aluminiu-2

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.