logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Schüco ADS 75 RL.HI

Pentru renovare sau pur si simplu ca aspect deosebit usa Schüco ADS 75 RL.SI cu contururile sale exterioare tesite este perfecta.

ADS75RL-SI

Schüco ADS 75 RL.HI  Privire de ansamblu

  • serie de design izolanta termic cu contururi exterioare tesite pentru accente optice
  • izolare termica optima la 75 mm adancime de constructie
  • profile toc de la 69 mm latime vizibila
  • profile cercevea de la 73 mm latime vizibila
  • profile montanti cu o latime vizibila intre 76 mm si 94 mm
  • compatibil cu sistemul de ferestre Schüco AWS
PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.