logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Pervaz exterior din aluminiu

Pervaz exterior din aluminiu

Pervazele (glafurile) exterioare din aluminiu-Gutmann, in diferite culori, usor de montat si de intretinut, protejeaza peretii de infiltratii si deteriorari, contribuind hotărâtor la eficienţa întregului ansamblu al ferestrei termoizolante. Datorita unui aspect deosebit, completeaza excelent ferestra si confera cladirii o noua eleganta

Elementele de închidere laterală (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremităţile glafurilor de fereastră
Pervazele exterioare din aluminiu se montează sub toc, pe un solbanc (profil de inaltare ) .

Pervazul de aluminiu are latimi cuprinse intre 75 mm si 360 mm iar grosimea acestuia este cuprinsa intre 1,3 mm si 2,6 mm in functie de latimea acestuia.

Lungimea pervazului este de maxim 6.000mm in culori diferite (codul RAL si decoruri Gutmann), cu o gama larga de accesorii elegante si ingeniose. Puteti alege intre doua dimensiuni de rebord, 25mm sau 40mm.

 

Toate glafurile de exterior din aluminiu sunt din paletarul RAL find vopsite in camp electrostatic.

Culori - alb, stejar auriu, mahon, maro - RAL 8014, RAL 8019.

Pervazurile sunt dotate cu o folie protectoare la zgariere. Numai glafurile din aluminiu va garanteaza o folosinta pe un timp indelungat, in care proprietatile materialului si ale produsului raman neschimbate.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.