logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Civik

Sistem motorizat pentru usi culisante usoare (din sticla)

pdf

civicSistemul de automatizare Civik se utilizeaza in aplicatii cu canate cantarind pana la 40 kg sau cu doua canate cu un gol de trecere de pana la 3500 mm.Viteza de deschidere: 0.4 m/s. Usile automate Civik au un sistem de prindere special care permite un montaj foarte rapid, atit pe canate de sticla cit si pe canate din lemn. Are o gama variata de posibilitati de comanda de la distanta prin radar, telecomanda sau contacte.
Dimensiunile reduse ale carcasei automatizarii sunt, de asemenea un plus care permite instalarea in mai multe tipuri de contexte.
Usile automate din gama Civik au motoreductor la 24 V si panoul de comanda incorporate.
Se poate furniza cu modulul Plug & Play.

PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.