logo
Romanian Bulgarian Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Italian Polish Portuguese Russian Spanish Ukrainian

Gold Alu

Vizibilitate maxima

pdf

goldaluGold Alu este modelul din gama DITEC de usa sectionala vitrata, pentru care s-au imbinat panouri din aluminiu coextrudat cu ferestre din metacrilat sau sticla. Aceasta combinatie confera produsului un aspect deosebit, special, potrivit atat spatiilor comerciale, cat si celor industriale, Gold Alu integrandu-se perfect atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al estetismului.
Atmosfera devine luminoasa si placuta prin utilizarea acestui produs. Profilele de aluminiu si ferestrele din metacrilat sau sticla 3+3 au un inalt grad de rezistenta la agenti externi si asigura o durata de viata mai mare pentru usa.

  • Luminozitate si ambianta deosebita
  • Sisteme de profile moderne
  • Grosimea usii – 40 mm
  • Inaltimea panoului – 500 mm, 610 mm
  • Gama de culori este prezentata in tabelul aferent, iar culorile speciale se vor executa la cerere
PARTICULARI
Descoperiti produsele noastre
familyv2
Ferestrele si usile din PVC sau Aluminiu sunt executate la comanda, respectand toate cerintele clientului. Utilizate atat pentru constructii noi cat si in renovari, ferestrele GEIGER COMPANY va izoleaza eficient casa si va ajuta sa economisiti energie iar designul lor elegant se va potrivi oricarei idei de amenajare interioara.
ARHITECTI SI CONSTRUCTORI
Calitate si performanta
arhitectv2

GEIGER COMPANY – unul din cei mai importanti producatori de ferestre si usi din partea de Nord-Vest a Romaniei, cu distributie si montaj in toata Europa va sta la dispozitie pentru colaborari, sfaturi si idei in domeniul ferestrelor si usilor. Calitatea produselor si suportul tehnic sunt asigurate de catre profesionisti experimentati.

PROFESIONISTI
in tehnica montarii ferestrelormontatorv2
 
O tamplarie de calitate isi pastreaza toate caracteristicile doar daca montajul a fost efectuat de catre profesionisti. Partenerilor nostri din acest domeniu le oferim o serie de training-uri specializate, le punem la dispozitie un software pentru calcularea pretului ferestrelor, masina pentru deplasari si multe alte avantaje.