1. ro

Întreținerea și revizia termopanelor din PVC și aluminiu, înlocuirea garniturilor, mânerelor și balamalelor, înlocuirea oricărei componente la ferestre și uși, etanșarea termopane, reparații ferestre și uși, servicii feronerie, reglarea canatului la ferestrele termopane.

FERONERIE

Termopanele (ferestrele și ușile din tâmplărie PVC sau aluminiu) trebuie reglate din când în când cu ajutorul experților, care pot sesiza anumite defecțiuni înainte ca acestea sa devină o problemă reală. Validarea operațiunilor, verificările și ajustarea în consecință prin operațiunile de reglaje termopane vă aduc doar beneficii. Deși nu veți observa defecte majore în timp util și nu veți face reglaje la ferestre și uși, în timp veți observa că geamurile termopan pot fi afectate negativ și se pot deteriora prematur.

GEAMURI

Geamuri termopan sunt eficiente deoarece previn patrunderea apei, stratul de gaz din garnitura face mai dificila evacuarea caldurii. Dupa cum bine stim, ferestrele sunt principala cauza de pierdere a căldurii din locuințe, ceea ce face ca geamurile termopan sa fie soluția perfectă ce rezolva toate aceste probleme, repectand mediul in acelasi timp.

 Pregatirea golurilor in care se vor monta ferestrele. Daca se monteaza la o casa noua  singurul lucru pe care va trebui sa-l faceti este sa verificati planeitatea laturilor golurilor, iar in eventualitatea unor gauri sa le reparati, astfel incat montajul sa se realizeze cat mai usor.
Daca se inlocuieste o tamplarie veche, va trebuie sa demontati cu grija pe cea veche pentru a produce cat mai putine spargeri ale peretelui astfel ca montarea termopanelor noi sa se realizeze cat mai usor.

MONTAJ STANDARD

Montarea cu banda VARIO 3 greenteQ combină funcțiile celor trei straturi de etanșare. La exterior, modelul Vario 3 Bandă greenteQ asigură protecţie împotriva ploii de scurgere, oferind rezistenţă la ploaia de scurgere. Stratul de mijloc prevede izolare termică şi fonică. La interior, banda este etanş şi opreşte difuzarea umezelii.

MONTAJ PROFESIONAL

<

Servicii