1. ro

<

Uși cu senzori

nu este nevoie de cuvinte magice, pur si simplu treci prin usa care se deschide automat

Sesam, deschide-te

UȘI AUTOMATE CULISANTE

Ușile glisante asigură accesul confortabil și sigur în clădirea dvs., atât din exterior, cât și în zona de interior. Ocupând puțin spațiu și fiind silențioase, acestea nu mai trebuie eliminate din multe clădiri. Sistemele de ușă glisantă automate, fără restricții, cu cea mai modernă tehnică a mecanismului de acționare funcționează la nivel înalt. Astfel, se pot realiza cele mai diverse cerințe de utilizare.

UȘI AUTOMATE BATANTE

Realizate în nenumărate variante, ușile batante ne însoțesc în mod convenabil în viața de zi cu zi. Denumite, de asemenea și uși oscilante sau uși batante, și cunoscute popular ca uși rotative – ușile batante sunt prezente pretutindeni. Fie ca ușă automată fără restricții în clădirile private sau publice, acolo unde deschiderea ușii ar trebui să fie cât se poate de ușoară, fie dotată cu un amortizor pentru deschiderea manuală

Ușile automate culisante telescopice se montează în spații limitate arhitectural, iîn care o ușă automată culisantă standard nu ar dispune de spațiu de desfășurare pentru deschidere completă.

Ușile automate telescopice se folosesc cu precădere în aeroporturi, spitale, centre comerciale, stații de tren și alte mijloace de transport în comun, imobile din sectorul public.

UȘI AUTOMATE CULISANTE TELESCOPICE

UȘI AUTOMATE ROTATIVE STANDARD

Ușile rotative îndeplinesc numeroase scopuri la intrările în clădirile publice. Sigure, confortabile și cu design elegant, acestea asigură intrarea și ieșirea fără perturbații. Iar ceea ce trebuie să rămână afară, rămâne afară - și anume vremea neplăcută și tirajul de aer. Astfel crește eficiența energetică a clădirii.