Colțar RC 3

Carcasă mecanism

Mecanism de închidere tip V

Blocator de siguranță pentru ventilație batantă

Balama inferioară cercevea P 150 kg

Balama inferioară toc P

Lagăr toc balama T 150 kg

Lagăr toc balama P 150 kg

Lagăr toc balama P 13

  1. ro

Gf - Feronerie

<

Acesta este un element de tip text. Fă click dublu pentru a edita textul. Poți la fel să modifici dimensiunile și poziția elementului, fundalul, linia de contur și multe altele. La fel, pentru apariția elementelor de tip text poți seta un efect de animație.

Descoperă inovația în feronerie cu GEIGER fenster și sistemul Roto NX - eficiență, siguranță, confort și design remarcabil. Având capacitatea de a susține ferestre din PVC cu greutăți de până la 150 kg, feroneria noastră oferă numai avantaje utilizatorilor.

 

Cu protecție antiefracție de top, feroneria Roto NX îndeplinește toate cerințele de confort, asigurând în același timp izolare fonică și eficiență energetică la cele mai înalte standarde.

 

Cu GEIGER fenster și feroneria Roto NX, veți beneficia de cele mai performante ferestre și uși pe termen lung. Alegerea noastră reprezintă o investiție sigură și de durată în confortul și siguranța locuinței dumneavoastră.

 

Descoperă calitatea superioară și inovația în feronerie cu GEIGER fenster și sistemul Roto NX - alegerea perfectă pentru o casă modernă și sigură!

Balama inferioară cercevea, balama inferioară toc.

Balama inferioară cercevea, balama inferioară toc.

Lagăr toc

Colţar

Balama superioară toc

Mecanism cu dornmas mărit

Închidere mediană

Canat inactiv

TiltSafe cu Roto E-Tec Drive