Deschiderea ramelor

 

Plasele de țânțari cu un cadru de deschidere pot fi folosite în multe locuri, dar sunt cele mai potrivite pentru ușile de exterior, cum ar fi ușile de terasă, balcon și seră. La cerere, livrăm și cu ușă pentru pisici. 

 

Rulouri

 

Soluția sezonieră ideală pentru ferestre: în timpul lunilor de iarnă, plasa de insecte dispare pur și simplu în cutia ruloului, unde este ferită de vânt și intemperii. 

Rame glisante

 

Construcție stabilă pentru uși mari, cu mai multe foi, sau rânduri întregi de ferestre. Cadrele glisante economisesc în special spațiu și, prin urmare, sunt potrivite pentru balcoane, livrăm și cu ușă pentru pisici. 

Rame fixe

 

O soluție ideală pentru ferestre, poate fi asamblată fără găurire sau înșurubare. Ramele fixe realizate la comandă pot fi atașate și îndepărtate ușor și rapid din interior.

Ușă cu plasă de insecte plisată

 

Ușa plisată poate fi trasă în lateral ca un acordeon. Excelent pentru situații de modernizare și instalare care necesită spațiu redus. depărtate ușor și rapid din interior.

Plase insecte

<

  1. ro

Rulo pentru prindere

 

BLINOS ROLLO cu material de protecție împotriva insectelor poate fi atașat rapid și ușor folosind mecanismul de prindere brevetat. Ideal pentru

chiriaș.