Plasele impotriva tantarilor aplicate ferestrelor sunt modul principal prin care veti reusi sa ve bucurati linistiti si fara a fi deranjati in serile calde, de zgomotul si intepaturile insectelor. Folosind plasele veti putea sta intr-un spatiu bine aerisit fiind in acelasi timp protejati. Pentru ca linistea si satisfactia clientilor este pe primul loc, oferim plase anti-insecte de cea mai buna calitate! Nu spunem asta degeaba, ci pentru ca produsele noastre sunt confectionate din aluminiu extrudat, iar vopsirea lor se face in camp electrostatic!


Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt unul dintre cele mai complexe elemente ale tehnicii de umbrire. Se folosesc pentru umbrirea hipermarketurilor, complexelor comerciale, birourilor, școlilor, spitalelor, etc. Pentru umbrirea caselor destinate locuinței, jaluzelele exterioare din aluminiu se evidențiază și ca un element de design. Jaluzelele exterioare din aluminiu permit controlarea cu ușurință a intensității luminii pe toată durata zilei și au o rezistență mare în timp. Cu ajutorul lor se asigură o bună etanșeitate termică și fonică.

Plase insecte

Jaluzele

Rulouri

Rulouri, model aplicat sau suprapus poate avea incorporat si plasa de insecte pentru a te bucura de mai multa protectie in locuinta. Realizat din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic, produsul este tot ce ai nevoie pentru o casa sau un apartament. Gandeste-te ca nu vei mai fi deranjat de micii „intrusi” si ca iti vei putea petrece noptile de vara in liniste, fara sa simti zgomote sau piscaturi de tantari. Comanda acum aceste rulouri exterioare. Pret? Solicita oferta de pret si te vei bucura de numeroase facilitati!

  1. ro

<

Sisteme de umbrire / plase insecte