1. ro

<

Produse sticlă

Tipurile de sticlă recomandate pentru ferestre și uși cu geam termopan

Pentru un confort termic sporit pe toată durata anului se recomandă soluțiile de ferestre Izotec cu funcția de control solar. Pentru clădirile cu ferestre orientate către sud și vest asigură reducerea supraîncălzirii pe timp de vară și o izolare termică superioară pe timp de iarnă. Se pot proiecta ferestre mari, care asigură un aport generos de lumină naturală în orice sezon, iar cheltuielile cu energie sunt optimizate.

STICLA STANDARD

CU CONTROL

SOLAR ȘI

TERMIC

DELIMITAREA SPAȚIILOR CU PEREȚI DESPĂRȚITORI DIN STICLĂ

STICLA LAMINATĂ

Sticla laminată este obținută prin suprapunerea a două sau mai multe foi de sticlă și intercalarea unor folii sintetice, de exemplu polivinil butiral (PVB). Dacă un element de sticlă laminată se sparge, stratul intermediar menține cioburile laolaltă și eviți astfel riscurile de rănire sau de intrare prin efracție.

STICLA DECORATIVĂ

Sticla decorativă este utilizată cu precădere pentru design interior și exterior, într-o varietate de modele și dimensiuni personalizate prin sablare sau imprimare.

Alege sticlă decorativă sau sticlă ornamentală în zonele unde vrei să reduci vizibilitatea pentru un plus de intimitate, fără să iei din luminozitatea încăperii

Sticla de siguranță, care este utilizată pentru geamuri stratificate alcătuite din două sau mai multe foi de sticlă asamblate cu unul sau mai multe filme de PVB (polivinil butiral). Asigura avantaje pentru siguranța și protecția ta și a familiei tale: protecție împotriva rănirii, protecție împotriva căderii (în caz de spargere, se pot reține corpurile care au determinat spargerea geamurilor), protecție împotriva vandalismului și efracției, protecție fonică și împotriva razelor UV.

STICLA DE SIGURANȚĂ

Sticla standard reprezintă un gen de sticlă naturală, neutră, foarte transparentă și este o componentă necesară pentru orice geam termopan cu performanțe termoizolante. De obicei este îmbunătățită prin diverse tratamente specifice, poate fi sablată sau curbată și se folosește pentru ferestre, pereți despărțitori și uși de interior sau de exterior. Asigură claritate, vizibilitate si transmisie puternică a luminii.

Ferestrele trebuie să te protejeze de frig, de caniculă, de ploaie sau de vânt, dar şi de infractori. În acelaşi timp trebuie să se încadreze perfect în arhitectura spaţiului pentru care sunt realizate şi să asigure un mediu confortabil şi plăcut pe o perioadă îndelungată.

Ca să alegi exact ceea ce îți trebuie pentru locuința ta de vis, pentru o clădire de birouri sau pentru un sediu de instituție, trebuie să știi care sunt tipurile de sticlă recomandate pentru ferestre și uși cu geam termopan. 

STICLA STANDARD