STICLA STANDARD

Este un element de text. Fă dublu click, pentru a edita textul și stilul acestuia. Există o mulțime de setări pe care le poți aplica pentru textul din acest element sau pentru întregul element. Experimentează și nu ezita să acorzi întrebări pe chat.

Sticla standard reprezintă un gen de sticlă naturală, neutră, foarte transparentă și este o componentă necesară pentru orice geam termopan cu performanțe termoizolante. De obicei este îmbunătățită prin diverse tratamente specifice, poate fi sablată sau curbată și se folosește pentru ferestre, pereți despărțitori și uși de interior sau de exterior. Asigură claritate, vizibilitate si transmisie puternică a luminii.

STICLA DE SIGURANȚĂ

Sticla de siguranță, care este utilizată pentru geamuri stratificate alcătuite din două sau mai multe foi de sticlă asamblate cu unul sau mai multe filme de PVB (polivinil butiral). Asigura avantaje pentru siguranța și protecția ta și a familiei tale: protecție împotriva rănirii, protecție împotriva căderii (în caz de spargere, se pot reține corpurile care au determinat spargerea geamurilor), protecție împotriva vandalismului și efracției, protecție fonică și împotriva razelor UV.

Sticla decorativă este utilizată cu precădere pentru design interior și exterior, într-o varietate de modele și dimensiuni personalizate prin sablare sau imprimare.
Alege sticlă decorativă sau sticlă ornamentală în zonele unde vrei să reduci vizibilitatea pentru un plus de intimitate, fără să iei din luminozitatea încăperii

STICLA DECORATIVĂ

Sticla laminată este obținută prin suprapunerea a două sau mai multe foi de sticlă și intercalarea unor folii sintetice, de exemplu polivinil butiral (PVB). Dacă un element de sticlă laminată se sparge, stratul intermediar menține cioburile laolaltă și eviți astfel riscurile de rănire sau de intrare prin efracție.

STICLA LAMINATĂ

DELIMITAREA SPAȚIILOR CU PEREȚI DESPĂRȚITORI DIN STICLĂ

STICLA STANDARD
CU CONTROL
SOLAR ȘI
TERMIC

Pentru un confort termic sporit pe toată durata anului se recomandă soluțiile de ferestre Izotec cu funcția de control solar. Pentru clădirile cu ferestre orientate către sud și vest asigură reducerea supraîncălzirii pe timp de vară și o izolare termică superioară pe timp de iarnă. Se pot proiecta ferestre mari, care asigură un aport generos de lumină naturală în orice sezon, iar cheltuielile cu energie sunt optimizate.

Tipurile de sticlă recomandate pentru ferestre și uși cu geam termopan

Produse sticlă

<

  1. ro